Domácí pekárnu určitě ano, můžu jen vřele doporučit. Já sama ji mám už asi devět let, ta první byla tuším značky Professor a bez problémů šlapala asi šest let a to jsem v ní dělala občas věci.

Myslím, že značka není až tak důležitá, dobré je vědět, jaké programy ti ta která nabízí, já v ní dělám i marmelády a vypracovávám v ní i nepravý marcipán na dorty.
Dobré je i to současné míchání s ohřevem a hlučnost je taky důležitá, zvlášť pokud budeš péct v noci, jako já. Pro mě je důležitá i možnost odloženého startu pečení, když peču v noci na druhý den ráno, kdy vstávám do vonící kuchyně s čerstvě upečeným chlebem. Taky je dobrý program samostatné míchání, kdy ti pekárna jen těsto vypracuje a ty ho dál zpracuješ podle sebe, já tenhle program používám zrovna na ty potahové hmoty na dort, kde to za mě oddře pekárna. A samozřejmě zvukový signál, který tě upozorní, že zrovna teď je nejvhodnější doba na přidání semínek a jiných ingrediencí.
Co se týče velikosti, záleží spíš na tom, kolik je vás doma, nás je pět, tak mám velikou na 1300g, ale pokud jste třeba jen dva, stačí jednoháková, těsto zpracuje stejně dobře jako dvouháková.