Predstavte sa

Volný pokec na libovolné téma

Predstavte sa

Příspěvekod Zizi » čtv 16. črc 2009 12:41:07

Ahojte, neviem či tu táto téma niekde je alebo nie (ak áno odpustite mi to).

Čaute ja som momentálne ešte v šoku, pretože neviem, či je toto náhrada za naše staré czechbeadwork alebo je toto úplne iné fórum, o ktorom som nevedela. Neviem, čo sa stalo s tým pôvodným a som rada, že opäť máme miesto, kde môžeme zdieľať svoje výtvory a spoločne sa inšpirovať.
Môj nick asi nikomu nič nehovorí a to preto, že som bola pôvodne ashley - vždy som si ho chcela zmeniť a tak mám konečne môj vlastný nick (moje skutočné virtuálne ja). No proste dosť už bolo slov, som rada, že tu môžem byť s vami. *twofl*
ashley z CBW ;)
In the kingdom of hope, there is no winter ;)
Obrázek
Zizi

Úroveň: mierne pokročilý začiatočník - konštruktívna kritika akceptovaná :)

Re: Predstavte sa

Příspěvekod gianelle » čtv 16. črc 2009 13:47:45

Co se CBW a tohoto fóra týče, přečti si toto viewtopic.php?f=23&t=48 a toto viewtopic.php?f=8&t=2

Jinak to představování se je celkem dobrej nápad *thup* na CBW byla hromada témat jako "jak se jmenujete, kolik vám je, co děláte, jak vypadáte, jaká je vaše oblíbená barva, jaké jsou vaše neřesti ...", tak proč to nedat do jednoho?
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod Mayim » čtv 16. črc 2009 18:30:12

to jo, taky pamatuju témata "oblíbená hudba", "oblíbené filmy", "vkus na korálky" - co se komu líbí a co ne, čaje, jak jste se dostaly/dostali ke korálkům, jak vypadáte a tak...
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
Mayim
Stálý člen fóra

Úroveň: věčný mírně pokročilý... kritika vítána :-)

Příspěvekod Macek.K » sob 31. říj 2009 23:01:34

Zdravím všechny,

jsem tu pár dní a zatím se rozkoukávám a pročítám. Ex "forum" pamatuji a až před časem jsem objevila tuto jeho novou verzi. Diskuze "Predstavte sa" mi přijde moc fajn pro nové členy i pro ty stávající ... zkrátka aby jsme věděli "s kým máme tu čest". Zatím tu moc příspěvků není, ale snad se to rozjede.

Tak za mne jen krátce ... jmenuji se Marcela a korálkům se věnuji od počátku roku 2008. Pracuji v IT firmě na personálním oddělení a časem (nejspíš to vypadá na důchod) bych se tvorbou ráda živila, ale to je asi hudba hodně daleké budoucnosti. Své výrobky prodávám na Fleru a na Tisíc věcí. V listopadu mě čeká můj historicky první jarmark ve Slaném. Tvořím z korálků a teď jsem se, protože se mi zastesklo po jehle, vrhla na výrobu broží. Mám ráda jednoduché šperky pro běžné nošení a od toho se odvíjí i má tvorba.

Tak další členové Czechbeadwork "Predstavte sa" ;)
Macek.K

Příspěvekod Zizi » ned 01. lis 2009 13:52:34

Macek.K vitaj opäť medzi nami ;) Juuuj takéto jarmoky mám hrozne rada, vždy sa idem aspoň prejsť pomedzi tie tvorivé stánočky *applause*

A ako čítam svoj prvý príspevok tak tam o mne skoro nič nie je. Takže moje meno je Zita, som zo Slovenska a korálkujem čisto len z relaxu. Rada výrobky rozdávam dobrým priateľom a ich úsmev ma za to hrozne moc teší. K výrobkom si vždy vytvorím citový vzťah, takže prípadná strata o to viac mrzí. Je to skvelý relax a pokiaľ nebudem slepá a nebudú sa mi triasť ruky, tak sa tejto činnosti nevzdám. Som študentka VŠ odbor Ekonomika a manažment podniku v Žiline aaaaa okrem korálok milujem hudbu a tanec a čítam fantasy a sci-fi knihy aj fan poviedky. Tak to by bolo asi také najpodstatnejšie. ;)
ashley z CBW ;)
In the kingdom of hope, there is no winter ;)
Obrázek
Zizi

Úroveň: mierne pokročilý začiatočník - konštruktívna kritika akceptovaná :)

Zpět na Pokec