Patálie s poštou

Volný pokec na libovolné téma

Patálie s poštou

Příspěvekod Makuš » sob 03. říj 2009 21:58:36

Tak a od této chvíle opravdu přestávám věřit COKOLI české poště!!! Jsem neuvěřitelně rozzlobená. Před více než týdnem jsem zaplatila objednávku z korálek-obchodu a protože vím, jak jsou Bílkovi rychlí (tímto je moc chválím), očekávala jsem balíček každým dnem. Bohužel celý týden marně :x Včera mi paní Bílková psala, že se jim balíček ode mě vrátil s oznámením, že je adresát neznámý... Přitom adresa v objednávce byla na 100 % správná. Navíc jsem se v půlce týdne byla na poště zeptat, jestli u nich balík nemám a jestli se mi třeba neztratil lístek ze schránky a prý nic! Navíc ted musí Bílkovi odeslat balíček znovu :cry: Vysvětlete mi, jak se tohle může stát?!
Naposledy upravil gianelle dne sob 03. říj 2009 22:47:18, celkově upraveno 1
Důvod: změněn název tématu
Makuš

Re: Patálie s poštou

Příspěvekod Ála » ned 04. říj 2009 10:36:29

Jo, jo, taky bych mohla o poště vyprávět...co tady se děje, je taky k neuvěření...ale to by bylo na dlouhý povídání...už párkrát jsem sem o tom psala.

Ale naposled nás teda vytočilo, když mamina objednala přes net sazenice kytek, celý den na ně čekala doma a pak se na netu v "sledování zásilky" objevilo "Adresát nezastižen" a že zásilka je uložená na poště. No tomu říkám drzost!!! :evil:
Celý den mamina tvrdne doma a oni se ani nenamáhaj zazvonit...a to šlo o sazenice, který by do pár dní na poště uschly.
Ála
Stálý člen fóra

Úroveň: Pokročilý, stále se učící a žasnoucí

Příspěvekod Makuš » ned 04. říj 2009 20:30:29

Ála píše:Jo, jo, taky bych mohla o poště vyprávět...co tady se děje, je taky k neuvěření...ale to by bylo na dlouhý povídání...už párkrát jsem sem o tom psala.

Ale naposled nás teda vytočilo, když mamina objednala přes net sazenice kytek, celý den na ně čekala doma a pak se na netu v "sledování zásilky" objevilo "Adresát nezastižen" a že zásilka je uložená na poště. No tomu říkám drzost!!! :evil:
Celý den mamina tvrdne doma a oni se ani nenamáhaj zazvonit...a to šlo o sazenice, který by do pár dní na poště uschly.

Taky moc "zodpovědné" chování od pošty :evil:
Já si myslím, že když je balíček moc velký, nebo těžký, tak ho prostě nechají na poště, vypíšou si lístek a ten pak jen hodí do schránky
Makuš

Příspěvekod Meg » ned 04. říj 2009 22:26:51

Ála píše:Jo, jo, taky bych mohla o poště vyprávět...co tady se děje, je taky k neuvěření...ale to by bylo na dlouhý povídání...už párkrát jsem sem o tom psala.

Jo, tak přesně tohle se mi taky stalo.. Čekala jsem zásilku korálků (jak jinak :D), takže jsem celé dopoledne pilně aktualizovala sledování balíčku..a vyhlížela poštu..pošta přijela, ale nikdo nezvonil, tak jsem si říkala, že balíček asi dorazí další den.. Jenže za chvilinku hopla a na sledování se mi objevila také hláška o nezastižení adresáta :roll:

A pak si na poště stěžují, že si na ně stěžují lidi - kdyby to dělali pořádně, není ke stížnostem žádný důvod, no ne?
Fairytales are more than truth: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be defeated.
Meg

Zpět na Pokec