Leela píše:Ono kdysi dávno bylo dobrým zvykem, že se podobné příspěvky sdružovaly do jednoho tématu. Promiň, ale moc mě nebaví pětkrát rozkliknout to samé v bleděmodrém.
tkoudyna píše:Mě to například baví vždycky přemýšlím co na mě čekáa když tě to nebaví tak snad už si přišla na to že mnaaau má svoje příspěvky označení ***text*** takto. Tak je prostě nerozklikávej no.
tkoudyna píše:To máš pravdu všem ne ..........Dneska jsem strávila celý den nad tvýma stránkama.....snad všechny obrázky šly do mého alba s úvahou to zítra taky zkusím Máš stejný vkus jako já.....prostě tě žeru
popopopo píše:Zase bezva kousek![]()
Můžu se zeptat, kde kupuješ perle?
A jinak já osobně jsem ráda, když se objeví v galerii nový výtvor, těším se na novou inspiraci - tu buď dostanu a pochválím, nebo zavřu stránku a je to...
mnaaauu píše:popopopo píše:Zase bezva kousek![]()
A jinak já osobně jsem ráda, když se objeví v galerii nový výtvor, těším se na novou inspiraci - tu buď dostanu a pochválím, nebo zavřu stránku a je to...
No upřímně tam, kde na ně narazím. Máme tu v Kutné Hoře dva obchůdky s korálky, tam vždy seženu... Co vím, v jednom pán objednává od stoklasy. No a pak objednávám buď na koralkycz.cz nebo na koralek-obchod.czA taky jsem rozebrala všechny svoje perlové náhrdelníky z dřívejších dob, které jsem si koupila na krk, ješte když jsem nekorálkovala )))))))
TRZ04 píše:Promiň Leelo, ale řekla bych, že máš naprosto odlišný vkus a směr tvorby než Mnaaauu. Mě se její díla taky líbí. Nemusí být všechno hyper složité, šité a stranově nestejné, což je v poslední době zřejmě trend. Mě se stokrát lépe prodají taková dílka, jako má Mnaaauu, než nějaké super složitosti. Ona použije sice obecný návod, ale dá toho svůj nápad a kolikrát inspiruje ostatní k tomu, aby obyčejně vyhlížející návod vyzkoušeli. Já např. taky nefandím úplně freeformu, ale kouknu, zhodnotím a když nechci, nekomentuji.
Nemyslím to zle. Když mám s něčím problém, tak to řeším na místě a v klidu. Ale v tomhle musím dát Mnaaauu za pravdu. Tak do jejích témat nechoď, no...
popopopo píše:mnaaauu píše:popopopo píše:Zase bezva kousek![]()
No upřímně tam, kde na ně narazím. Máme tu v Kutné Hoře dva obchůdky s korálky, tam vždy seženu... Co vím, v jednom pán objednává od stoklasy. No a pak objednávám buď na koralkycz.cz nebo na koralek-obchod.czA taky jsem rozebrala všechny svoje perlové náhrdelníky z dřívejších dob, které jsem si koupila na krk, ješte když jsem nekorálkovala )))))))
Jasně, myslela jsem, že když máš takovou spotřebu, tak jsi někde kápla na výhodné ceny![]()
![]()
Taky se mi tady válí několik návleků z dob minulých, asi je taky rozeberu
jilinka píše:ohvezdickovane prispevky normalne ignoruji. ale ted koukam,jaktoze tu je tolik reakci...
mam take odlisny vkus. jednoduchosti mi nevadi, ale moc nemusim voskove perle. nemam rada ff.
ovsem kdyz vlezu na forum a vidim polovinu aktivnich temat hvezdickovych,zdrham. podle me neni takovy problem vsechny veci z jednoho dne ci dvou davat do jednoho tematu. kdyokoli pridam neco na fb, lze fotku pridat k jiz existujicimu tematu. jde upravovat i samotny prvni prispevek, takze dilka jsou pak videt vsechn pekne pod sebou a mam dojem,ze takove reseni je lepsi i pro ty, kdo daneho tvurce zerou, pac mohou videt vsechny novinky pekne pohromade. a ostatni bychom meli aspon moznost porovnat,v cem se jednotlie kousky lisi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník