Donut

jilinka píše:donut je prostě dddokonalej, jak to děláte, že vám ta pryskyřice ztvrdne
Fruitensse píše:...A vrcholem je, že mi schne dva dny minimálně, a tři až 4 dny aby tvrdá. A to jsem se naučila tam dávat trošku víc tvrdidla než je psáno ( v návodu 1:2), protože poprvé mi nezaschla vůbec, zustala taková gumová.jilinka píše:donut je prostě dddokonalej, jak to děláte, že vám ta pryskyřice ztvrdnejsem se potřebovala vyzpovídat, snad tě potěší že s ní trable nemáš sama
Fruitensse píše:Sigel, děkuji, vyzkouším. Od té doby, co tam dávam trošku víc tvrdidla dejme tomu o 1 ml víc na 10 ml celkového množství, se mi to zdálo lepší nevím proč když jsem to dělal dle návodu 1:2 mi to neztvrdlo. Možná jsem nedavala pozor. Vyzkouším to podle toho tak jak říkáš, tedy, mám z toho hrozné nervy, ale furt mi to nedá, v té pryskyřici to vypadá fakt hezky. Hehe ještě jednou děkuji za radu.
jilinka píše:slyšela jsem, že někdo dává víc tvrdidla, ale poprvé jsem si řekla, že dám raději podle návodu... A skutečně, kabošony celkem ztvrdly (i když našly se výjimky), ale to, co jsem dala na fimo, ani omylem... a to jsem nalila poměrně vysokou vrstvu, zůstalo to ale total tekutý,... tak teda teď nevím, jak příště...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků