fialovostříbrná

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

fialovostříbrná

Příspěvekod mnaaauu » úte 11. říj 2011 12:45:08

Dárek pro jednu zákaznici kavárny, kde pracuji ;) Přinesla mi hromadu korálků, že se jí to válí doma, takže takové poděkování
Přílohy
DSC01280.JPG
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Úroveň: už trochu více pokročilá :-)

Re: fialovostříbrná

Příspěvekod Morgainne » pát 14. říj 2011 23:08:18

To vypadá dobře *applause* zkus ještě zapracovat na fotkách, na detailnější fotce by ta fialová kytička víc vynikla *thup*
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod mnaaauu » sob 15. říj 2011 16:18:25

Morgainne píše:To vypadá dobře *applause* zkus ještě zapracovat na fotkách, na detailnější fotce by ta fialová kytička víc vynikla *thup*

fotím to mobilem..... digi jsem pujčila...... myslím, že tohle je forum o korálkování a ne o focení.. pokaždé si připadám že jsem na foru - "digitální foto" co pořád všichni máte s těma fotkama???? prostě mobilem detailnejší foto nejde :cry: čím detailnejší tím rozmazanější.. upravuji to i v programech, ale lepší už to nebude.... až se mi vrátí digi tak snad, nebo až našetřím na nový....
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod Morgainne » sob 15. říj 2011 18:27:16

mnaaauu píše:
Morgainne píše:To vypadá dobře *applause* zkus ještě zapracovat na fotkách, na detailnější fotce by ta fialová kytička víc vynikla *thup*

fotím to mobilem..... digi jsem pujčila...... myslím, že tohle je forum o korálkování a ne o focení.. pokaždé si připadám že jsem na foru - "digitální foto" co pořád všichni máte s těma fotkama???? prostě mobilem detailnejší foto nejde :cry: čím detailnejší tím rozmazanější.. upravuji to i v programech, ale lepší už to nebude.... až se mi vrátí digi tak snad, nebo až našetřím na nový....

Já to nemyslela nijak zle, jen říkám, že na té fotce není dobře vidět detail kytičky, takže spíš tuším, že to vypadá zajímavě, než vidím. Je to sice fórum o korálkování, ale přece jen si tu ukazujeme fotky, ne reálné výrobky, takže na fotce taky záleží. *wave*
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod Sigel » sob 15. říj 2011 18:39:25

mnaaauu píše:

S těma fotkama máme to, že si chceme výrobek pořádně prohlédnout. Když něco vyrobíš, tak to rozeznáš i na špatné fotce, protože znáš originál. Kdo ho naživo neviděl, ten si to z rozostřené či podexponované fotky neužije. Náhrdelník je pěkný *thup*
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod mnaaauu » sob 15. říj 2011 18:54:42

já vím, ale já jsem tu už psala, že to bohužel fotím namobil.. a stejně u každého výrobku čtu ze je fotka špatná.. já to vííííííííím, ale ted s tím nic neudělám.. takže asi jinak... před obrázek budu psát že je to foceno přes mobil a že jsi sem vedoma kvality fotky:-)
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod Danoss110 » ned 13. lis 2011 14:38:28

Pěkná souprava moc pěkná.
Danoss110

Zpět na Soupravy