Medový herinek

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Medový herinek

Příspěvekod renda » ned 02. led 2011 11:05:01

Zpracovávám naježený matroš, díky Gi za super návod na herinka, hezky se kroutí. Proč ale je hezky, když nemám nic umotáno a teď když potřebuju fotit, vánice, inverze, bléééé? Naschvál, já to vim! Tak omluvte fotku a nekoukejte na pozadí ;)
Obrázek
renda
Stálý člen fóra

Úroveň: pomalu se učím a vítám rady i kritiky

Re: Medový herinek

Příspěvekod gianelle » ned 02. led 2011 14:24:24

Hezké, ale chci se zeptat ... máš galerii na Rajčeti, tak proč sem vkládáš fotky jako přílohy? Jenom to tady zbytečně zabírá místo, přitom by stačilo nahrávat ty fotky na Rajče trochu menší a vkládat je sem přímo, není to těžké a je tu na to návod.
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod renda » ned 02. led 2011 16:22:43

Gi, jsem tele, nejde mi to, a jestli je to tím, že jsou na rajčeti velký, tak na kolik je mám komprimovat? Zkoušela jsem je vkládat podle tvojeho návodu na pískovišti, a žádný úspěch. Jsem v těchle věcech negramot a úplnej samouk a šťastná za jakoukoliv radu. Děkuji a pokud mi to půjde, dohledám všechny svoje příspěvky a upravím je, slibuju. ;)
renda
Stálý člen fóra

Příspěvekod Mayim » ned 02. led 2011 17:02:12

osobně fotky zmenšuju ve Photoshopu ještě než je dávám na rajče, většinou ten větší rozměr na 500 - 600 (podle photoshopu obrázkových bodů)... a vychází to v pohodě.
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
Mayim
Stálý člen fóra

Úroveň: věčný mírně pokročilý... kritika vítána :-)

Příspěvekod gianelle » ned 02. led 2011 17:41:21

nejde o kompresi, ale o rozměry. Já je zmenšuju na šířku 500 a výšku nechám dopočítat dle potřeby a tady toto musíš upravit ještě předtím, než ten obrázek nahraješ někam na web, ať už na Rajče nebo kamkoliv jinam.
Mrkni tu
http://www.gianelle.beadforum.cz/clanky ... torial.php
Staré příspěvky nepředělávej, na to kašli, ale nové už prosím vkládej přímo. Přílohy tu nechávám hlavně pro naprosté nováčky, kteří ještě nemají galerii někde na webu a netroufli si na upload servery.
Když už ale máš fotky na webu, tak je nejjednoduší je vložit přímo a na to je návod zase tady na fóru - hlavně nepoužívej nic, co ti nachystají na Rajčeti, ale dodržuj postup co je tady na fóru a bude to fungovat. Hlavně naběhni na pískoviště, zkoušej a ptej se ;)
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod renda » ned 02. led 2011 18:19:26

Děkuji, vyzkouším.
renda
Stálý člen fóra

Zpět na Soupravy